Almere in cijfers

• Almere behoort tot één van de grootste gemeenten van Nederland. In 2012 telde Almere ruim 194.000 inwoners. Prognose voor 2030: 350.000 inwoners.
  • Ongeveer 1 op 3 Almeerders doet aan enige vorm van vrijwilligerswerk, ongeveer de helft daarvan zet zich maximaal 3 uur per week in (2009).
  • Een belangrijke reden om vrijwilligerswerk te doen: betrokkenheid en andere mensen willen helpen.

Onze vrijwilligers!

Stg. Patience is op zoek naar vrijwilligers die iets willen betekenen in het leven van een ander.

Ben je bereid je tijd, je krachten en je talenten te geven aan één van de projecten of activiteiten van ons? Ben je op zoek naar een sociaal-maatschappelijke uitdaging? Dan ben je van harte welkom. Jong en Oud!

Make a difference
Je kan je bij ons aanmelden als vrijwilliger per project maar ook als vaste vrijwilliger die bij de jaarlijkse terug kerende projecten en activiteiten beschikbaar zijn. Meld je nu aan voor één van onze projecten of activiteiten.

Helpen?
Je kan Stichting Patience helpen door:

• - je aan te melden als vrijwilliger
  • - je aan te sluiten om een hulpbehoevende gezin in Roemenië te helpen
  • - te assisteren bij het opzetten van projecten en activiteiten

Wil je hulp aan bieden? Of liever eerst wat informatie? Meld je nu aan