Word sponsor!

Wij motiveren en verbinden mensen uit verschillende doelgroepen door op een sociaal- maatschappelijk en zakelijk gebied projecten te organiseren.

Onze financiële basis bestaat uit giften van particulieren en scholen en sponsoring van bedrijven. Daarom zijn wij opzoek naar sponsors die onze projecten willen ondersteunen. In ruil voor uw bijdrage aan onze projecten zijn wij bereid iets terug te doen. Wij vermelden uw logo op onze website met een link naar uw bedrijfspagina. Daarnaast organiseren wij een jaarlijkse bijeenkomst voor al onze sponsors om verslag te doen van onze projecten.

Wij hopen dat u zich aangesproken voelt door onze organisatie en dat u onze projecten wilt ondersteunen. Stichting Patience is door de belastingdienst erkend als ANBI instelling.

Uw financiële bijdrage mag overgemaakt worden naar
Stichting Patience IBAN NL72INGB0007651539
Meld je nu aan

Deze sponsoren gingen u voor!